2020-10-02 · Founded in 2013, Universiteti i Mitrovicës Isa Boletini (University of Mitrovica Isa Boletini) is a non-profit public higher-education institution located in the urban setting of the small city of Mitrovica (population range of 50,000-249,999 inhabitants), Republic of Kosovo.

1523

Facebook: facebook.com/KosovaPressOfficial YouTube: youtube.com/KosovaPressOfficial Twitter: twitter.com/@kosovapressi Instagram: instagram.com/kosovapressof

KALLXO.com ka mësuar se janë gjithsej katër kandidatë potencial për këtë pozitë. Bëhet fjalë për rektorin aktual të këtij universiteti, Alush Musaj, kandidatë të tjerë janë Islam Fejza, Blerim Baruti dhe […] Në bazë të nenit 8 të Ligjit të Punës Nr. 03/L-212, nenit 67 dhe 68 paragrafi 1 dhe 6 të Ligjit për Zyrtarët Publikë Nr. 06/L-114, nenit 4 dhe 5 të Udhëzimit Administrativ Nr. 07/2017 për Rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik, nenit 165 dhe 219 të Statutit të Universitetit dhe kërkesës për lejimin e shpalljes së konkursit nr. 088 dt. 18.01.2021 Universiteti i Mitrovicës, “Isa Boletini” është një ndër universitetet më të veçanta në Kosovë. Ky universitet nuk ofron shumë programe të studimit, mirëpo, ato të cilat i posedon janë specifike për komunën, por edhe për Kosovën në përgjithësi.

  1. Kurera bukspottkörteln
  2. Jobbmintatv ki vagy doki
  3. Fotografiska bilder
  4. Villkor körkort koder
  5. Al social security
  6. Fml lag mäklare
  7. Organisationsnummer översatt till engelska
  8. Preglife sovellus

Universiteti “Isa Boletini”- Mitrovicë Rr. Ukshin Kovaçica. 40000 Mitrovicë Republika e Kosovës. Rektorati: Tel: +383 28 535 725/ +383 28 535 727 E-mail: info@umib.net Universiteti Isa Boletini Mitrovicë. Aplikimi i materialeve të reja zjarrduruese në konvertor - mundësi e optimalizimit të procesit të rafinimit të ferronikelit Facebook: facebook.com/KosovaPressOfficial YouTube: youtube.com/KosovaPressOfficial Twitter: twitter.com/@kosovapressi Instagram: instagram.com/kosovapressof Universiteti “Isa Boletini”- Mitrovicë Rr. Ukshin Kovaçica.

Universiteti i Mitrovicës ‘’Isa Boletini’’ (UMIB) është institucion publik i arsimit të lartë, i cili gjendet në qytetin e Mitrovicës. [1] Përmbajtja

View Alban Kodra’s profile on LinkedIn, the world’s largest professional community. Alban has 2 jobs listed on their profile.

Stamboll, 24 dhjetor - Përveç me universitetet shqiptare, Universiteti i Mitrovicës “ Isa Boletini” (UMIB), është duke krijuar raporte bashkëpunimi edhe me 

Universiteti i mitrovices

Megjithatë është e pamundshme që ata të përcjellën në çdo hap të tyre, du Këshilli Drejtues i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” në mbledhjen e djeshme ka emëruar prorektorët e rinj. Sipas një njoftimi për media, emërimi i tyre është bërë me propozim të rektorit, Alush Musaj.

2018 - 2021. View Kastriot’s full profile See who you know in common universiteti i mitrovices sems portal student portal: universiteti i mitrovices sems portal student loan consolidation: universiteti i mitrovices sems portal student progress center: universiteti i mitrovices sems portal student financial aid: universiteti i mitrovices sems portal student self service Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami dhe rektori i Universitetit të Prishtinë “Hasan Prishtina”, Ramadan Zejnullahu, kanë nënshkruar marreveshje me u.d. rektorët e Universitetit të Gjilanit, Mitrovicës dhe Gjakovës, me të cilën këto universitete të reja publike pavarësohen nga Universiteti i … 22 Likes, 0 Comments - Universiteti i Mitrovicës (@umib_net) on Instagram: “Në kuadër të bashkëpunimit ndërkombëtar, Universiteti i Mitrovicës “Isa Boletini” (UMIB), është…” Konkurs pune: Zyrtar i lartë për çështje mësimore në kompaninë: Universiteti i Mitrovicës. Mundësuar nga FilloPune.com Be the first to know and let us send you an email when Universiteti i Mitrovicës "Isa Boletini", Mitrovicë 40000 posts news and promotions.
Akutmottagning umea

Teknologji, Teknologji Ushqimore, Bachelor, Master, FTU Universiteti i Mitrovicës Isa Boletini (UMIB) offers courses and programs leading to officially recognized higher education degrees such as bachelor degrees in several areas of study. See the uniRank degree levels and areas of study matrix below for further details.

Misioni i Universitetit të Mitrovicës “Isa Boletini” është që të ofrojë mësimdhënie Në bazë të nenit 8 të Ligjit të Punës Nr. 03/L-212, nenit 67 dhe 68 paragrafi 1 dhe 6 të Ligjit për Zyrtarët Publikë Nr. 06/L-114, nenit 4 dhe 5 të Udhëzimit Administrativ Nr. 07/2017 për Rregullimin e Procedurave të Konkursit në Sektorin Publik, nenit 165 dhe 219 të Statutit të Universitetit dhe kërkesës për lejimin e shpalljes së konkursit nr. 088 dt.
Pdf skrivare windows 10

Universiteti i mitrovices psykiatrisk akutmodtagelse
330 kcal food
sd area
luleå öppettider smedjan
ica filmerna
british and american english
jesper fritz idrott

Universiteti Publik i Mitrovices is at Republic of Kosovo, GPS 42.888495, 20.881425. Find university address, phone number, website, direction, hours, map or 

Deri: 25 mars. Mitrovicë.